Het laatste nieuws & tips:

 1. Juni 07

  Graag willen wij u ook nog wat E-tips meegeven voor op reis.

  • Neem emailadressen mee van de mensen die je misschien een mail wilt sturen vanaf je vakantiebestemming, of wat ook handig is, zet deze adressen in je online adressenboek.

  • Als je een laptop meeneemt en/of andere elektrische apparatuur, vergeet dan niet een reisstekker mee te nemen als je naar een land gaat met andere aansluitingen of voltage. Dit kan je navragen bij de VVV of je reisorganisatie.

  • Neem een paar geheugenkaartjes mee voor je fotocamera en wissel die op je vakantie zodat je, want mocht je je camera verliezen, dan ben je niet meteen al je genomen foto’s kwijt. Of nog beter, als je over een laptop beschikt of een internet cafe, upload dan af en toe je foto’s op het internet bij de verschillende file hosters, dit is gratis.

  • Maak vóór vertrek een foto van je naam- en adresgegevens en je mobiele nummer en zet die op je verschillende kaartjes want stel dat je de camera verliest en die wordt gevonden door een eerlijk iemand, dan kan diegene contact met je opnemen en je toestel terugbezorgen.

  • Vermeld altijd op je website de periode dat je op vakantie bent en waarneer je weer terug bent zodat de mensen weten dat er tijdelijk geen reacties komen op hun vragen.

  Dan wensen wij u nog een hele fijne vakantie toe.


 2. Juni 6

  De lancering van onze eigen website heeft lang op zich laten wachten maar is vandaag dan eindelijk een feit geworden!

 3. Maart 02

  Op 2 maart 2011 is ons bedrijf officieel van start gegaan. We zijn gelijk aan opdrachten begonnen zodat onze eigen site even moest wachten.Wij zullen in de toekomst u hier op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet en design.