memo

Hosting

Als u uw website voor iedereen toegankelijk wilt hebben zal hij online moeten worden gezet, hier is een gespecialiseerd bedrijf voor nodig dat webruimte aanbiedt. Een dergelijk bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd. Hier registreert u ook uw domeinnaam, dit is tevens het adres waar uw website online gevonden kan worden dus een makkelijke domeinnaam is in dit geval erg handig.

Tegenwoordig zijn er zeer veel hostingproviders die zich op allerlei manieren proberen te onderscheiden op de markt. Het gevolg hiervan is dat u vaak wordt overspoeld met technische termen en aanbevelingen. Het is daarom niet altijd even makkelijk om een goede provider uit te kiezen. Laat u dus niet afleiden door de vele details die deze providers aan u voorzetten maar richt u voornamelijk wat echt belangrijk is voor u.

 

Hosting

Hostingpakketten

Elke hostingprovider biedt complete pakketen aan en hierin staat simpel gezegd hoeveel schijfruimte u voor de opslag van uw website krijgt, en hoeveel email adressen u kunt aanmaken en hoeveel dataverkeer u kan hebben en wat de beveiliging is en gaat u zo maar door. Door deze hostingpakketten met elkaar te vergelijken kan u vrij eenvoudig zien wat de verschillen zijn en wat voor u belangrijk is. Zo heeft de plaatselijke tennis vereniging veel minder schijfruimte nodig dan bijvoorbeeld een uitgebreide webwinkel.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Uiteraard kunnen wij u adviseren met betrekking tot een goede hostingprovider, ook kunnen wij het technische stuk van u overnemen zoals het aanmaken van databases en uw email adressen en natuurlijk het plaatsen van uw website op de servers. Verder hebben wij al enige ervaring met verschillende providers en de verschillen die zij hebben. Wij vinden het zelf erg belangrijk dat de klantvriendelijkheid en de service gewoon goed geregeld moet zijn. Dit is makkelijk gezegd maar omdat er tegenwoordig zo ontzettend veel aanbieders zijn die elkaar beconcurreren door middel van de prijs schiet dit er erg vaak bij in en staat de klant er vaak alleen voor als hij een probleem heeft, want klantenservice kost tijd en geld. Zit u al bij een hostingprovider maar bent u niet tevreden vergeet dan niet dat u altijd kan verhuizen naar een nieuwe hostingprovider met behoud van uw domeinnaam. Wij kunnen u hier mee helpen als u dat zou willen, omdat sommige hostingproviders erg moeilijk doen als u weg wilt, want ze willen uiteraard geen klanten verliezen. Het is ook een vrij technisch verhaal omdat u 'tokens' moet aanvragen en doorgeven, maar het is altijd mogelijk dus laat u geen verhaal op de mouw spelden.

 

Ons advies

Ons advies is dat u goed rond moet kijken wat er aangeboden wordt en voornamelijk wat andere klanten over de verschillende providers te zeggen hebben want een foute keuze die andere al hebben gemaakt hoeft u niet te maken! Persoonlijk werken wij zelf erg graag met mijndomein.nl omdat dit een erg goede hostingprovider is met een zeer nette prijs en een uitstekende service. Wijzelf en al onze klanten zijn zeer tevreden met Mijndomein en wij hebben zelfs verschillende klanten die hun hosting al bij een andere provider hadden geholpen met hun verhuizing naar Mijndomein. Mijndomein staat ervoor om de beste te zijn en de goedkoopste en ons inziens lukt hun dat ook zeker. Technisch hebben ze het ook zeer goed voor elkaar met hun moderne en zeer goedlopende webservers.

 

Maak zelf uw keuze

Wij nodigen u uit om zelf maar eens te kijken bij mijndomein en gaat u gerust uw gang om hun te vergelijken met andere hostingproviders. De keuze is altijd aan u maar mocht u nog vragen hebben of op een andere manier hulp nodig hebben dan zitten wij altijd voor u klaar. Dus neem gerust contact met ons op.

 

Mijndomein