Wie zijn wij

Wij zijn een jong, fris en nieuw bedrijf dat is ontstaan uit pure passie voor het internet en design. IDnamo, staat voor Internet, ideeën en identiteit en verder zijn wij een dynamisch bedrijf dat graag met u meedenkt.

Zoals gezegd is dit bedrijf ontstaan uit pure passie voor het internet en voor design. We hebben internet geboren zien worden en het op zien groeien tot de staat waarin ze nu verkeerd. En zeg nou zelf, internet is niet meer weg te denken uit deze tijd en steeds meer mensen zijn er actief op bezig, zij het voor hun werk of als ontspanning, voor het gemak dat het geeft of om kennis te vergaren. Internet wordt ook steeds persoonlijker, kijk maar naar de social media, want wie heeft er vandaag de dag nou geen vrienden op internet!

Verder zijn wij een eerlijk en transparant bedrijf, vandaar dat u symbolisch door onze gehele website heen kan kijken. Wij hopen uw ideeën en uw dromen om te kunnen zetten in design en zijn pas tevreden als u dat ook bent

Onze visie

Onze visie is dat een uniek design voor iedereen haalbaar moet zijn. Internet wordt groter en groter en om jezelf te onderscheiden van anderen is een eigen stijl noodzakelijk.

Dit wordt ook wel "huisstijl" genoemd. Wij richten ons voornamelijk op het MKB omdat deze vaak door de grote design bureaus als niet belangrijk of interessant worden gezien, of de kosten worden gewoonweg te hoog.

Ook richten wij ons op websites van stichtingen omdat wij ook het onderhoud hiervan kunnen doen want zoals u begrijpt wil de inhoud van deze websites nogal eens veranderen.

Uiteraard kunnen wij ook uw persoonlijke website van een mooi design voorzien en geven graag advies.