Webdesign

Wilt u een geheel nieuwe website dan zijn er een heleboel zaken waar u over na moet denken. Wat is uw huisstijl en wat voor een uitstraling moet uw site hebben, wat is bijvoorbeeld uw doelgroep, heeft u al een bedrijfslogo hoe en waar wilt u uw hosting onderbrengen. Hoe houdt u uw website actueel, welke foto's gaat u gebruiken en ga zo maar door. U hoeft al deze zaken niet alleen te bedenken, wij kunnen u daar mee helpen en geven u graag advies.

Voor we beginnen

Voordat wij aan uw webdesign kunnen beginnen zullen wij eerst met u bespreken wat uw wensen zijn. U heeft vast wel een idee of visie hoe uw website eruit moet gaan zien en wij hopen dat in een passend design voor u om te kunnen zetten. We kunnen bijvoorbeeld naar uw bedrijf toe komen om de sfeer ervan te proeven en rond te kijken wat uw bedrijf uitstraalt. Maar een dergelijk bespreking kan natuurlijk ook plaatsvinden via de telefoon, Skype of email.

Ontwerpen

Wij werken voornamelijk met sjablonen ofwel templates. Zo kunt u van te voren een template uitzoeken die wij dan vervolgens geheel aan uw huisstijl kunnen aanpassen.Dit wil niet zeggen dat uw website er precies zo uit zal zien als het template. Een template moet u meer zien als fundering voor de website, een soort framework. Het template bepaalt de globale indeling van de website, zoals de positie van uw logo en de plaats van uw menu. Wij passen vervolgens het template geheel naar uw wensen aan. De aanpassingen kunnen variëren van het aanpassen van de kleuren naar uw huisstijl, het integreren van uw logo in de website tot het veranderen van de grootte van de header en of het standaardlettertype. Dit scheelt behoorlijk in de kosten omdat er aanzienlijk minder tijd gaat zitten in het ontwerpen van uw site en wij kunnen het template zo onder handen nemen dat het echt een uniek design wordt en die uiteindelijk absoluut niet meer lijkt op het originele template. We hoeven zo het wiel niet keer op keer opnieuw uit te vinden. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar een geschikt en mooi template en de kosten ervan liggen zo tussen de 20 en 60 euro maar u bespaart hiermee toch snel een paar honderd euro, afhankelijk van de grootte van uw website.

De ontwikkeling

De bouw en ontwikkeling van uw website kunt u op de voet volgen want tijdens het bouwen van uw website zetten wij hem op onze server. U kunt zo meekijken tijdens de verschillende stappen van de ontwikkeling. Ook zullen wij u geregeld vragen wat u ervan vind en of we op de goede weg zijn. Dus veranderingen kunnen tijdens de bouw altijd gemaakt worden. Het is de bedoeling dat wij uw wensen en ideeën in een mooi design kunnen omzetten zodat we aan het einde van de rit allemaal tevreden zijn.

Logo

Heeft u nog geen bedrijf logo dan kunnen wij die ook voor u maken. Ook is het mogelijk een bestaand logo aan te passen of op te frissen.

Prijzen

Voor de prijs van een nieuw logo wordt het uurloon van €50,- ex BTW gerekend, dus de prijs van uw logo is afhankelijk van de complexiteit van uw logo en de tijd die wij er aan moeten besteden. Voor de prijs van een website verwijzen wij u naar het onderstaande artikel.

Re-design

Heeft u al een website maar is hij toe aan en nieuw jasje dan kunnen wij dat voor u doen. Wij halen hem zelf van uw server af en kunnen hem vervolgens restylen. Dit heeft zo zijn voordelen omdat de website niet geheel opnieuw gemaakt hoeft te worden dus de kosten zullen dan ook een stuk lager uitvallen. Ook is het vaak fijn voor uw bestaande klanten als de algemene lay-out hetzelfde blijft want dan blijft het dezelfde vertrouwde omgeving. Bij re-design kunt u denken aan nieuwe verfrissende kleuren, of nieuwe foto's en zelfs een nieuw logo. Maar het is ook mogelijk dat u uw hele site over een nieuwe boeg wilt gooien met een geheel nieuw concept en raamwerk en een geheel nieuwe indeling. Hierbij komt wel meer werk kijken en zal de prijs hoger liggen.

Prijzen

De kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Het is daarom aan te raden altijd een offerte door ons te laten maken. Wij geven u hier toch een beknopte richtlijn waar u ongeveer aan kan denken.

Het is bij ons al mogelijk een website te bestellen vanaf €150, - ex BTW (klik hier voor een voorbeeld), dit is dan wel een simpele website met weinig pagina's en een simpel design. Maar dit kan al voldoende zijn voor een eenmansbedrijf of een persoonlijke website. Wilt u een wat meer uitgebreide website met behulp van een template die aangepast wordt op uw huisstijl dan moet u denken aan gemiddeld zo'n € 400 to € 500, - ex BTW. Wij werken voornamelijk met een vooraf afgesproken prijs voor uw website en werken niet zozeer op uurloon. Maar mocht er onverwachts toch meer werk aan uw website zitten, hetzij door meer veranderingen hetzij door andere oorzaken dan zullen wij u daar meteen van op de hoogte stellen en een nieuwe prijsafspraak maken. Heeft u andere werkzaamheden voor ons zoals bijvoorbeeld het verhuizen naar een andere hostingsprovider, het aanmaken van email adressen of het aanpassen van e.a. op uw website dan rekenen wij een uurloon van € 50,- ex BTW.