Onderhoud

Wij nemen graag het onderhoud van uw website voor onze rekening. Met onderhoud kunt u denken aan nieuwe informatie, updates of foto en film materiaal. Ook kan het zijn dat bepaalde prijzen of datums veranderen of dat er gewoonweg een hoop nieuwe dingen te vertellen zijn.

Met regelmatige updates aan uw website maakt u het interessant voor mensen om bij u terug te komen. Ook ziet Google dit als zijnde een interessante website. En wij hoeven u niet te vertellen dat meer bezoekers op uw site, ofwel meer verkeer, betekend dat u hoger scoort met uw vindbaarheid van uw website!

En over vindbaarheid gesproken, ook dat is een vorm van onderhoud want een mooi design voor uw website wat niet gevonden wordt is eeuwig zonde. Men noemt het werk voor een goede vindbaarheid van uw site ook wel: Search Engine Optimalisation, of wel S.E.O. Dit betekent simpelweg dat uw site goed gevonden kan worden door zoekmachines, en hoog genoteerd staat, en daarmee meer bezoekers kan genereren.

Elke andere vorm van onderhoud kunnen wij ook voor u uitvoeren, vraag ons gerust naar onze tarieven en eventuele oplossingen.

Prijzen

Voor het onderhoud werken wij met contracten. Zo kan het zijn dat u per maand een vooraf afgesproken bedrag betaald en wij dan voor u het onderhoud voor onze rekening nemen. De prijs in natuurlijk geheel afhankelijk van de hoeveelheid werk er per maand verricht moet worden. Mocht er bijvoorbeeld een uur werk per maand aan vastzitten dan berekenen wij het uurloon van €50,- ex BTW per maand. Maar het kan ook voorkomen dat er minder dan een uur werk per maand is, of dat er maar één uur werk per 3 maanden is, dan wordt dit ook zodoende door ons berekend. U kunt dus al klaar zijn voor enkele tientjes per maand.

Neem gerust contact met ons op om te kijken waar u aan toe bent bij ons, wij berekenen dan geheel vrijblijvend de kosten die u per maand bij ons kwijt bent.